top of page
  • Skribentens bildLinda Persson

Veckan efter Foto-SM

SM-Brons i Fine Art 2020

Nu har det mesta lagt sig. Fick min bronspeng runt halsen i onsdags när jag hämtade hem mina printar från arrangören. Har hunnit med några intervjuer, lite grattis på gatan och börjat planera inför nästa år. Till en början har jag redan införskaffat en kalibrerad skärm till företaget. En investering som är väl värd pengarna. Sitter nu med en Eizo CG2420 och inser hur mycket jag har missat och som domarna har sett. För ett vanligt öga är det nog inte så stor skillnad men nu förstår jag! Om mina redigeringar var bra innan så kommer det blir ännu bättre framöver. Ett nytt kreativt objektiv är på gång, Daguerrotype Achromat i modern tappning. Ska bli spännande att testa och recensera. Har inte hunnit fota mycket de sista veckorna men i helgen fick jag äntligen tid. Min sambo och jag åkte till Varberg för att fota örnar en tidig lördagsmorgon. Några örnar såg vi inte men däremot lite skäggmesar och en amerikansk kricka. Nog om fågelskådningen. Åkte sedan in till centrum och fotovandrade bland fästningar och båtar i solnedgången. Det var mysigt. Håller fortfarande på att lära mig om min D780 och hittar nya saker hela tiden och kommer skriva en del två på min förra recension inom kort.


Sist men inte minst Veckans händelse är en hundfotografering. Ska bli så kul! Har fått flera förfrågningar på just hundfoto men den här är den första bokade på länge. Det ser jag fram emot.


Tjingeling

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page