top of page
  • Skribentens bildLinda Persson

Utställning = Succé!

Åh vilken rolig helg! Hade ingen aning om vad jag kunde förvänta mig. Hade hoppats att det skulle gå bra men jag får nog säga att det gick mer än bra. Besökarna var så intresserade och frågade mig massor om min fotokonst, likaså önskade mig lycka till i SM. Många hade läst om mig i tidningar och det är en märklig känsla men i samband med detta kändes det bara positivt.

Fotoutställning 2020
Jag i samspråk med två besökare om Fine Art under lördagen


Tre Fine Art-tavlor sålda på plats och flera tips om var jag kan ställa ut framöver. Det kommer jag garanterat göra. Har lärt mig massor i helgen. Mitt bildspel var välbesökt och åskådarna stod långa stunder och beundrade fotografierna. En dam, min nya vän Monica från Hultafors tog fram en stol och satt i flera timmar! En väldigt värmande gest och vi pratade mycket och länge när det var mindre folk.


Fine Art var väldigt populärt
Min roll-up fick mycket beröm av gästerna. Kul!


Sist men inte minst så såldes nästan alla lotter i konstlotteriet där en lycklig vinnare vann två av mina biltavlor. Den glada vinnaren blev Git Lundgren från Bollebygd. Stort Grattis!


Nu fortsätter fokus på SM och mina printar. Har varit i Alingsås hos en tidigare tävlande fotograf som är riktigt duktig på print och montering på KAPA (foamboard). Hon har koll på alla regler så det blir bara top notch. Marie DeVerdier är hennes namn, så får hon lite reklam också.


Har lite att stå i så jag rundar av här. Tack för läsningen och på återskrivande!

Linda

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page