top of page
  • Skribentens bildLinda Persson

Utställning på G och Foto-SM 2020

Det är redan lite kyligare i vinden. Augusti är snart till ända. Igår var det bara 12 grader ute men idag betydligt skönare. Mellan jobben och dagliga göromål passar jag på att vara ute i naturen. Fick med mig en liter lingon hem att njuta av vid senare tillfälle då jag fryser in dem. Men jag är helt klart kameraskadad för jag ser nya motiv och vinklar hela tiden där jag går.

För en dryg vecka sedan fick jag ett trevligt samtal per telefon. Min inställda utställning kommer att bli av. Den 10-11 oktober i Hultafors stationshus (Bygdegård). Då var det bara att trycka upp nya foton eftersom jag har sålt flera av tavlorna som jag skulle haft med i våras. Ett angenämt problem. Och likaså är mina bidrag till årets Fotografi-SM inskickade. Spännande värre. Den 18 september får vi reda på vilka fotografer som gått vidare och i vilka kategorier. I år har jag valt att delta i Bröllop, Barn, Kreativt porträtt, Fine Art och Natur. Jag håller tummarna att det går vägen. SM blir större för varje år så konkurrensen blir bara hårdare. Men det är fantastiskt kul och lärorikt. Jag rekommenderar att prova SM till alla som vill syssla med fotografering.


Kerstin och Lisbeth besökte mig för ett par år sedan. Vi hade buskul under en hel timme. Välkommen att boka porträtt i höst!
Det blir fina höstporträtt bland vissna blad.

Sist men inte minst i denna söndagskvällsblogg... Har bara några inbokade fotograferingar i höst (än så länge) så jag hoppas att fler hittar hit och gillar det jag gör. Vill så gärna fotografera mera. Närmast är en bröllopsfotografering den 5 september med ett ungt och inspirerande par från trakten.Var rädda om er och tack för läsningen! Linda


 
6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page