top of page
  • Skribentens bildLinda Persson

Pingsten avslutar utställning i Romele


Fyra helger har gått så fort!

Romele konsthall, Skåne. Utställningstavlor åker Mazda
Dags för tavlorna att åka hem. Tack Romele för denna gång.

Minns öppningsdagen med strålande solsken i ett knoppande skånelandskap och hundratals besökare. Det var en fantastisk start på utställningen i Romele konsthall. Har inte fått några officiella besökssiffror än men några till har det allt varit. Har fått tre beställningar men inga sålda tavlor. Jag tror att det är mycket avgörande att kunna vara på plats och samtala med besökarna personligen. Hade flera trevliga samtal och frågeställningar med fotointresserade första dagen. Att berätta sin historia är viktigt men lämna alltid några detaljer till fantasin så att åskådaren får göra sin egen tolkning. Kul har det varit oavsett. Nu är pingsthelgen kommen och stängningen är avklarad. Tack till assistent Carina Jonsson som offrade sin lediga tid till att hjälpa mig plocka ner mina tavlor och attiraljer då jag inte hade möjlighet att vara på plats själv.


Nu satsar jag på nya utmaningar efter sommarsemestern. Kanske lite mer lokalt nästa gång men är öppen för förslag. Är redo att fotografera porträtt igen. Välkommen med bokningar i sommar!

Tack till arrangörerna av den jurybedömda utställningen i Romele konsthall. Den största av sitt slag i södra Sverige och Skåne. Fototrion kallad.

På återskrivande!


Senaste inlägg

Visa alla

댓글


bottom of page