top of page
  • Skribentens bildLinda Persson

Tredje Hedersomnämnandet - Årets Mästarbild 2022

Dagen börjar bra men kommer fortsätta likadant.

Tittade av en slump in på Fotosidan.se

och såg att ännu ett av mina inskickade bidrag fått hedersomnämnade i årets tävling. Ingen final dock men jag är stort ärad av att ha varit så pass nära ändå. Tre av fyra omgångar fanns jag med på ett hörn så jag är mycket glad för detta. Det ger mig inspiration att bli ännu bättre till nästa år.


Igår var jag på två bostadsfotograferingar och idag har jag tre. Alla på nästan samma ställe så jag kommer avklara dem på bara några timmar. Ska bli kul.


Ikväll drar jag med kameran till en av mina favoritbilträffar i Hällingsjö och hoppas få med mig lite fina, unika klick hem. Det var länge sedan jag fotade veteranbilar så är någon sugen på bilporträtt så hojta till. Samma pris som en basporträttfotografering.


Men först - gräsklippning. Ja, även fotografer måste klippa sitt eget gräs. Ha ha


Tjillevippen!


Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page