top of page
  • Skribentens bildLinda Persson

Tredje året på raken, SM-FINAL!

Uppdaterat: 20 sep. 2021

Då var det klart! Det blev två bilder med i finalen i årets Foto-SM. Helt fantastiskt även om jag är lite förvånad över vilka kategorier det blev. Det var inte helt väntat. Nämligen dokumentär och natur - växter. Min "paradgren" Fine art blev utan Linda i år men dom får klara sig till nästa. Då kommer jag vara tillbaka med dunder och brak. (Jag kan alltid hoppas i alla fall.) Troligtvis är kvaliteten så hög på konkurrenternas bilder att jag ändå fått bra poäng som resulterar i diplom när finalen är över. Men nu står printning på schemat. Måste printa den bästa tavlan jag någonsin kan till Dokumentärprintfinalen. Natur är egentligen redan avgjord på den digitala bilden så vinnarna presenteras lördagen den 9 september utan printfinal. (Man spar några kronor om man vill se något positivt i det. - Hälsningar Krösus Ha ha)


Sen är ju min dröm att komma med i fotolandslaget. Det har jag möjlighet till i år i Dokumentärgenren, men även i natur. Jag tror att chanserna där är väldigt små, om än lätt befintliga. Det är betydligt fler bidrag i natur och bara tre får representera Sverige i den kategorin så jag håller inte andan. Även om min fina sambo tror på topp tre i Växter. Jag hoppas att hon har rätt. Det vore fantastiskt. Om en månad vet vi.


Tills dess... har jag en familjefotografering på fredag. Ska bli supermysigt!


TjillevippenSenaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page