top of page
  • Skribentens bildLinda Persson

Tack för köpet (och bilden)

Jag är väldigt tacksam för all stöttning jag får som egen företagare med liten frilansfirma. Att någon valde att köpa två tavlor av mig betyder jättemycket! Hoppas ni får mycket glädje av dem. Två av mina mest populära motiv dessutom så bra val.
På måndag drar jag i gång min första privatlektion i DSLR-hantering det vill säga hur man fotar med sin systemkamera med annat än autoinställningar. För dig som vill ta ditt fotograferande från amatör till hobby- och entusiastnivå. Tusen tack för förtroendet!


Var rädda om varandra där ute. Håll avstånd men allra helst, håll er från publika områden med mycket folk om det inte behövs. Att jobba i skyddsutrustning och visir är både varmt och en märklig känsla. Samt att huden/händerna torkar ut på sekunder av allt tvättande och spritande för att hålla ohälsan borta från våra äldre. Var rädd om personalen, var rädd om de som byggde vårt vackra land och framför allt - Var rädda om Er! <3


Linda - Fotograf och vårdpersonal


 
13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page