top of page
  • Skribentens bildLinda Persson

Studentbal o Bröllopsbokningar klara. Hurra!

Uppdaterat: 10 mars 2020

Bara under helgen som var har två nya bokningar bekräftats. Den ena är i Stockholm och den andra i Malmö. Jag älskar verkligen att få vara delaktig i personernas absolut viktigaste stunder i livet. Att ha äran att föreviga dessa ögonblick som skall bevaras livet ut. Det är stort, lite läskigt men fantastiskt roligt och kreativt utmanande. Det är nya människor, nya platser, nytt ljus hur van man än är att fota porträtt. Det finns alltid något nytt att lära av stunden. Malmöfotograferingen är dessutom min första studentbal så jag är riktigt taggad.

Dags att boka in studentfotograf 2020
Student 2020

I övrigt på tapeten: Ett reportage i Hemmets Journal under kommande vecka. Inte något jag skrivit själv utan jag medverkar som intervjuoffer. Hoppas hemsidan kom med i faktarutan. *håller tummarna*

Fotoutställningen i Hultafors. Bara några veckor kvar. Bilderna är beställda men inte inramade och jag har skrivit en lång to-do lista. Finns hur mycket som helst att göra och jag är lika förväntansfull som nervös. Jag har stora förhoppningar å företagets vägnar. Det är nu det händer, Roger - som dom i Galenskaparna sa... Jag hoppas det är sant för mig med.


Kanske blir en blog om hur jag tänker och jobbar med min allra första utställning. Vet att sån information är eftertraktad. Får se om jag hinner det innan det är dags. Annars får jag ta det efteråt. Ska bli kul att läsa och jämföra när allt är över. Hoppas på ringar på vattnet och att fler utställningar bokas in framöver för det är en jättekul grej. Dags för sängen. Än finns det Svenssonjobb att utföra. Natti natti och Tadaaa


 
6 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page