top of page
  • Skribentens bildLinda Persson

Sommarreflektioner

Jag har en ledig dag och ägnar den till pyssel i trädgården och att arkivera bildfiler. I morgon har jag en barnfotografering som jag ser fram emot jättemycket så jag ska även förbereda min kamerautrustning så att batterier och sånt är laddade.


I helgen slutade jag i den övre halvan av finalfältet i Årets Mästarbild 2021. Gick in på Fotosidan för att kolla detaljer och såg då att mitt foto blivit utvald att visas på Galleri Kontrast i Stockholm.

Så fantastiskt roligt och ärofyllt. Utställningen pågår fram till den 11 juli. Hela våren har jag studerat 50% på samma gång som jag jobbat inom vården och förberett för fotoutställningen i Romele, samt fotat bröllop. Har stundtals trott att jag inte kommer klara det men nu har jag sommarlov och alla kurser är godkända. Hurra! Äntligen lite vila för hjärnan. Solen skiner och jag kan tänka på roligare saker.

I slutet av maj blev jag bonusmamma till tre små ällingar. Av någon anledning blev de föräldralösa, förlorade ett fjärde syskon och blev kvar i min vik utan skydd och kärlek. Jag kontaktade en gammal vän som är viltvårdare och fick lite tips. Nu har det gått tre veckor och ungarna har blivit otroligt stora och modiga. De till och med kommer när jag visslar. Det betyder att dom ska få mask, vilket dom älskar mer än någon annat på jorden. Dom smaskar som om dom aldrig fått mat. Det är bara så underbart att få bevittna. Dom är vilda och ska förbli vilda, så gå inte ut och leta andungar eller annat smått och ta hem. Om cirka tre-fyra veckor är dom flygfärdiga och redo att ta sig an övriga världen. Det kommer bli en tom med på samma gång glädjande känsla att se dem lämna. Jag är rätt övertygad om att de kommer tillbaka nästa säsong, om de inte blir kvar i sjön.


Jag är taggad för bröllopsfotografering. Dock blev min nästkommande session inställd på grund av tråkigheter men förhoppningsvis återupptas bröllopsplanerna för paret nästa år. Håller tummarna att allt går vägen för dem. Det betyder att jag har ledig tid på midsommarafton, hela förmiddagen om det är någon som läser och behöver en fotograf i Bollebygd/Boråstrakten.

Var rädda om er där ute, boka gärna in fotografering och få med er några minuter av sommaren in i framtiden i form av fina bilder. Corona påverkar mitt företag fortfarande så alla kronor jag får in går till min utveckling som fotograf. Har även färdiga tavlor till salu vid intresse. Bl.a Morningwalk in Kitty Hawk, Can crusher, Biker and the lighthouse, Woman in a black coat m.fl.


Tjillevippen!

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page