top of page
  • Skribentens bildLinda Persson

Silverreportage i BT - foto-SM 23

Idag är jag tillbaka till vardagen efter helgens SM-fotoståhej. Var i Ulricehamn på förmiddagen och gjorde en kompletteringsfotografering av ett hus med vacker utsikt över Åsunden. Dimman hade lättat precis så mycket som behövdes att färgerna lysten igenom och solen likaså. Det blev fina bilder så jag hoppas säljaren blir nöjd.

Silverreportage i BT 10/10 23
Silverreportage i BT 10/10 23

Röken har kanske lagt sig lite nu men idag kom ett fint reportage av Anne Engström ut i Borås Tidning. Hon har skrivit om min finaldag med silverpengen som kvällens höjdpunkt.


Jag har under hösten deltagit i en utvecklingsgrupp för kvinnliga fotografer. Där diskuterades privatkurser, workshops och webutbildningar. Det är något jag testat tidigare med framgång och något jag brinner för att utveckla. Stay tuned, snart kommer nya kurser att erbjudas för den fotosugna. Vill du lära dig mer om kamera och komposition? Gör en intresseanmälan redan nu på min startsida. www.lareginacreation.com


Jag vill avsluta med att tacka alla som gratulerat mig och följt årets SM-resa på facebook. 💕

Linda Fotograf

Comments


bottom of page