top of page
  • Skribentens bildLinda Persson

Säg Hej till Doris Drönare!

Nu är allt registrerat och klart. Jag är redo att ta mig an yrkesuppdrag som drönarpilot och fotograf. Operatörs-ID, Körkort och försäkringar är alla up to date

så nu är det bara att köra. Vill du ha bilder på din fastighet, tomt (inte för försäljning då det konkurrerar med min arbetsgivare, Diakrit) eller spännande porträtt med ett helt annat perspektiv än vanligt så är jag redo för uppdraget. Jag filmar inte för tillfället utan erbjuder enbart fototjänst tills vidare.


OBS! Att tänka på. Sker fotograferingen på skyddat område så kan det krävas tillstånd i förväg att både flyga och fotografera. Jag tar hand om allt sånt eller kolla https://dronechart.lfv.se/ i förväg för att säkerställa att det går att flyga i ditt område innan bokning. Det är gratis och tar bara några sekunder.

Likaså, tänk på att spridningstillstånd krävs för bilder med horisont. Jag, fotografen, tar hand om ansökan MEN i dagsläget är det väntetid på nära två månader (55 dagar) så be om bilder utan horisont för att jag ska kunna levererar bilderna direkt.


Välkommen att boka drönarfotografering!Välkommen till LaRegina Creation, Doris! :-)
Min pigga och alerta kollega och nya vän, Doris :-)

Så här ser en drönarkarta ut. Röda områden kräver oftast tillstånd eller är förbjudna att fotografera. 25/10-22


Comentarios


bottom of page