top of page
  • Skribentens bildLinda Persson

Ryktet går - Jag är numera Mäklarfotograf!

Jag hade äran att gå med Ulf, en av Göteborgs främsta mäklarfotografer på min generalrepetition den 31 mars och lyckades framåt kvällen ta mig igenom min egen fotografering i Hällingsjö. (Med lite guidning från Ulf då.) Men i det stora hela så fixade jag det själv! jag är så glad och stolt att jag nu kan titulera mig Mäklarfotograf. Har redan tre uppdrag på min första dag på jobbet. Det blir en hel del bilkörning men med lite skön rock'n'roll i stereon och solsken i vindrutan så kommer det bli kalas.

Batterierna är laddade och väskorna packade. Nu kör vi! "Och den ljusnande framtid är vååår..."


Tjillevippen!PS Jag tar fortfarande emot porträttbokningar och bröllop m.m. så skicka intresseanmälan så bokar vi in.

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page