top of page
  • Skribentens bildLinda Persson

Ny utlåningsrekvisita på G

Jag ska inte bli långrandig. Jag är glad och nöjd med att kunna presentera ett par nya utlåningsprylar för fotografering. Det ena är fantastiskt fina Bröllopsparaplyer.

Det ena transparent och den andra vackert, lätt gräddfärgat och stort med romantisk

beskärning längs kanten. Det kommer komma exempelbilder på det framöver. Jag behöver bara få lite mera tid över för allt jag tänkt ta mig för. (Har lagt massa tid på att uppdatera hemsidan det sista.)

Det andra är en gammal trampcykel. Jag har ju en förkärlek för vintage och det här är vintage. En tysk modell från tidigt 1970-tal. Jag har precis påbörjat renovering av den. Sätet var trasigt och ringklockan fungerade inte. Däcken är spruckna så jag hoppas hitta ersättare framöver, vilket inte är så lätt. Ringklockan klingar nu vackert medan sätet väntar på nytt tyg. Ska polera upp lacken också sen är den redo för fotografering. Barn upp till ca 5 år, tänker jag att den ska passa till men kanske främst yngre ändå.

Barntrampcykel - ny rekvisita
Retro-trampis - Den här ska bli det nya inslaget i barnportföljen framöver, är det tänkt. :-)
Föreställ dig en skinnpaj, rävsvans, retrokeps och solglajor... Fyra bast och redo att erövra världen. Det kan blir riktigt fina barnbilder i solnedgången. :-)På återskrivande, tjillevippen!


Comments


bottom of page