top of page
  • Skribentens bildLinda Persson

Nu börjar jag bli varm i kläderna...

Det har varit en tid av många tankar. Kommer mäklarfotografering vara något jag kommer uppskatta och tycka om? Att fara omkring som hemtjänsten med en bokning som egentligen är alldeles för nära inpå nästa. Det är inte min favoritbit att köra genom Storgöteborg under rusningstrafik och vägarbeten med tidspress - men det mesta har gått att ordna med samtal med mäklaren och ibland säljaren. Så bortsett från stressig körning och bilköer så har det här yrket överträffat mina förväntningar. Att göra planritningar var inte något jag trodde att jag någonsin skulle göra, inte heller fota bostäder men det är riktigt kul. Jag har fått fina ord för bilderna jag levererat så jag kan inte vara något annat än nöjd. Nu i påsktider har bokningarna inte varit så frekventa men minst ett jobb om dagen har det blivit och jag hoppas att det snart blir mer ruljangs, nu när jag blivit varm i kläderna.


Hälsningar från tolfte våningen nånstans i Partille...
Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page