top of page
  • Skribentens bildLinda Persson

Nu börjar det hända grejor

Det har verkligen varit segstartat i år. Det började bra med examensföreläsningen så nu är jag legitimerad USKa. Men sen blev det platt fall. Åkte på en redig "man cold", dock inte covid, men så har jag inte varit förkyld sedan 2018 så nån gång ska man väl åka på't, antar jag.


Men nu händer det grejor. Nästa vecka påbörjar jag en utbildning till mäklarfotograf. Har nämligen blivit erbjuden ett jobb. Måste testa på! Alltid lär jag mig någonting nytt och det är superkul.


Idag loggade jag in på Fotosidan och såg att jag fått ett hedersomnämnande i Årets Mästarbild första etappen. Alltid lika hedrande men naturligtvis håller jag tummarna för

en finalplats även i år. Tre chanser kvar.

Det tredje är att jag jobbar på ännu en fotoutställning. Har varit i kontakt med en gallerist men på de flesta ställen är det lång väntetid. Hoppas kunna boka in åtminstone en utställning i år. Det har varit så kul och jag gillar verkligen känslan och spänningen inför vernissage.


Jag ska försöka att inte jobba ihjäl mig men jag skulle även vilja gå ännu en utbildning som jag hittade i vintras (känns inte som vinter fastän det är januari. 8 grader och sol idag.) Blir det av så skriver jag säkert ett par rader om det med. Det får bli framåt våren. Sist men inte minst blir jag så glad när jag får bilder på tavlor av fotografier som jag har tagit åt kunder. Marie Levinssons två Whippetar blev så fina i trollskogen. Tack för bilden! :-)Whippethundar i trollskog
Whippethundar


Tjillevippen!

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page