top of page
  • Skribentens bildLinda Persson

Nu är det jul igen - Julerbjudande & Presentkort

Uppdaterat: 24 nov. 2021

Ja, då närmar vi oss den tiden igen. Gjorde redan för nån vecka sedan reklam på min facebooksida om att man kan köpa presentkort på fotografering hos mig. Dessa levereras på vackra, unikt handgjorda kort tillverkade av Gun Persson Design. Från 100 kr till vilken summa du vill. Kan skickas till dig eller personen du tänkt leverera gåvan till direkt. Använd gärna formuläret på startsidan för att kontakta mig. Presentkortet kan användas till allt från fotografering till att beställa printar av min fotokonst eller vad som passar mottagaren bäst. Jag levererar snabbt och skulle någon vilja boka in julporträttfotografering kommande vecka (v.48) så har jag möjlighet att klämma in nån enstaka timme. Den 11/12 har jag dock ett vinterbröllop inbokat.Julerbjudande från LaRegina Creation till dig som läser min blogg:

Boka in porträttfotografering till våren 2021 innan årets slut (senast 2021 12 31), och få fotograferingen för 2021 års priser och paketinnehåll. Jag kommer att uppdatera prislistan och paketinnehållet vid årsslutet då jag inte höjt avgifterna mer än några hundralappar sedan starten 2014. Betala in deposition på 1 000 kronor nu och betala resterande summa när bilderna är levererade nästa år. What a deal! Nämn bara "Fotobloggsrea" vid bokningen så löser sig resten. 😀

Jag vill passa på att tacka alla som stöttat mig med bokningar och köp av tavlor i år. Corona har tagit fotografbranschen hårt och många har fått lägga ner sin verksamhet. Jag har klarat mig tack vare mitt andra jobb inom vården och det stöd jag fått genom bokningar och köp under senaste året. Utgifterna har inte tagit slut bara för att kunderna minskat men jag har hållit mig flytande och är tacksam.Tjillevippen, Linda - fotografenSenaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page