top of page
  • Skribentens bildLinda Persson

Nytt datum: 13 april 2024 Galleri Odinslund Fotoutställning 10 års jubileum

Uppdaterat: 31 jan.

Ja, i april har det gått 10 år sedan jag startade upp LaRegina Creation. Det har varit en bergochdalbana. Dels för att livet är föränderligt vilket gjorde att jag fått pausa arbetet stundtals men också världsläget som gjort att de flesta fått hålla lite extra i slantarna. Något som påverkat hela fotobranschen. Men andra gånger så har jobben trillat in i utmärkt takt och här är jag nu 2024! Jag började som biltidningsreporter/fotograf och sysslar nu med porträtt och fotokonst samt fotografering åt mäklare och företag.

Affisch Fotoutställning med Linda Persson Fotograf
Fotoutställning av Linda Persson Fotograf

Med det sagt så kommer jag i april ha min allra första soloutställning. Där kommer jag bland annat att visa flera av mina prisbelönade fotografier men även nytt material samt sätta ihop serier av foton för att berätta en historia. Då jag firar 10 år kommer jag ha specialpriser, tävlingar och erbjudanden som jag tidigare inte haft. Missa inte det!

Exakt öppningstid kommer framöver. Jag finns på plats under vernissagen för samtal och beställningar.


Varmt välkommen!


Linda Persson Fotograf/Fotokonstnär


Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page