top of page
  • Skribentens bildLinda Persson

Nästan sålt slut - webshoppen får vänta


40x50 inramade och klara, Såldes på 24 timmar. Tack!
Exklusiv kopia av SM-vinnaren och en personlig favorit i Sv/V har fått nya ägare.

Jag är så glad och tacksam för alla som vill stötta mig. Det har inte varit lätt att få in pengar till företaget den här halvan av året. Corona har satt många käppar i min planering och de stipendier m.m. jag hann söka i vintras har jag inte hört ett ord från. Den lilla ljusning jag har är att de tavlor jag lagt upp på facebook till försäljning har sålts med en gång. Tusen tack och mycket njutning av dem önskar jag mina köpare.

Det betyder att jag inte har så mycket att lägga upp till försäljning på hemsidan just nu så en webshop får vänta tills lite senare. Det jag även i fortsättningen kommer satsa på är exklusiva tavlor av högsta kvalitet på papper, inramning och min egen "hemliga stämpel" för äkthetsintygande, likaså personlig signering till dem som önskar. (Hittills allihop. *glad*) 40x50cm är en bra storlek på tavlorna och om inget annat önskas så kommer jag att göra det till min personliga standard. Kommentera gärna valet, bra och dåligt. Jag har några bröllop att fota i sommar, en ev barnfotografering är på gång, samt förfrågningar på kurserna som jag hoppas tar fart till hösten efter en godkänd vår.


Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Jag kollar min e-post dagligen även när jag är ledig så jag svarar alltid inom kort. Om det inte är spam då, förstås. Var rädda om er, ha en fin sommar och hoppas att vi ses framöver!

Tjingeling...


 

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page