top of page
  • Skribentens bildLinda Persson

Min drönarbild vinnare av Image of the month Jan 2023 - ViewbugDoris drönare och jag har bara känt varandra i några månader och nu har vi tagit hem segern i månadens bild på Viewbug. Det innebär att vi i december får tävla om Årets bild 2023 bland en exklusiv skara fotografer - endast 12 st totalt. Det känns rätt häftigt ändå.

Image of the month winner 2023
Image of the month vol 88 Winner - 1st of 41 000!

Jag är i full gång med Årets Mästarbild och foto-sm har flyttats till juni redan så det är bara att ge järnet och hoppas på det bästa. Där emellan småtävlar jag för att hålla ångan uppe. Gör det, du med! ;-)


Det här är min andra Grand Jury vinst på Viewbug. Senast 2016 vann jag $500 i presentkort på fotoböcker och många finalplatser senare kom nästa vinst.


Thank you the Grand Jury of Viewbug! I am greatly honored.


LindaSenaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page