top of page
  • Skribentens bildLinda Persson

Medverkar i Hemmets Journal maj -20

Trodde nästan att reportaget blivit refuserat. Skulle ju ha kommit ut för länge sedan men så låg det en tidning i min brevlåda igår. Hurra! Fick ingen draghjälp med företaget men all publicitet är bra publicitet, sägs det. Dock var jag inte helt smickrad av porträttfotovinkeln (underifrån är inte smickrande för någon) och sedan är det ett faktafel som jag gärna korrigerar här: Ringen är inte Sidney Guillaroffs från början utan ägdes och bars av Greta Garbo. Det har jag ett notariserat och signerat dokument på. Att Ms Garbo var generös mot sina vänner med sina tillgångar är ingen hemlighet. Jag hade inte slösat pengar på en helt vanlig ring som en frisör haft bara för att han var bekant med en kändis. Så där blev det fel. Men i övrigt är det ett trevligt reportage. Herrarna som var på besök var väldigt pålästa och intresserade. Det uppskattas.

Reportaget om mitt samlande av Greta Garboprylar
Hemmets Journal om Greta Garbo och Linda

Företaget då? Ja, det är ju lite segt som för de flesta småföretagare just nu men jag kommer hålla i privatlektioner med start i veckan. Det ser jag fram emot. Stay safe, håll avstånd och fota lugnt!

Tadaaa

 
5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page