top of page
  • Skribentens bildLinda Persson

Lyckad vernissage - Finalplats som bonus

Då var vernissagen avklarad. En strålande vacker majmorgon begav jag mig tillsammans med assistent Jonsson till Veberöd och Romele för att möta besökare vid öppningen av den jurybedömda fotoutställningen i Romele konsthall, den första i sitt slag där. 22 fotografer på 110 kvm. Det är en mycket fin blandning av stilar som verkade gå hem bland åskådarna. Allt från natur till konstnärliga porträtt och dokumentär till min egna Fine Art-genre. Något för de flesta smaker, alltså. Alla tavlor kan ses fram till den 23 maj, främst öppet på helgerna men även vissa onsdagar kl. 11-16. Se hemsidan fototrion.se för detaljer. Alla tavlor är till salu.


Selfie vid infarten. Däråt går vägen (vill bara vara tydlig). ;-PAssistent Jonsson har hamrat färdigt. Vi fick fina komplimanger för montern. Tack!Uppklädd och grann vid mina tavlor. Foto Bitte Hultgren

Som grädde på moset kom jag hem igår söndag till ett meddelande om att jag gått till final i Månadens bild på Viewbug. "Elliot på ängen" har gått hem även hos den juryn. Jättekul! Håller nu tummarna att han charmar hela vägen till finalplats i Årets bild. :-)


Tjillevippen!Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page