top of page
  • Skribentens bildLinda Persson

LaRegina in today's local paper - Fin artikel om min fotografering, SM och kommande utställning


Keeping it short and sweet... Håller på med de sista detaljerna inför min fotoutställning den 10-11 oktober i Hultafors bygdegård. Hade allt klart redan i våras då min vernissage skulle ha gått av stapeln men blev inställd pga Covid. Så jag sålde av lite av tavlorna för att inte förlora massa pengar. Men det har jag fått lägga ut igen så kom gärna och köp. *ler fint* Nya tag nu då. Bara för att lista några saker som kommer finnas på plats:

* Ett gäng tavlor * En rejäl rollup *Erbjudanden * En eller flera tavlor kommer lottas ut till en eller flera besökare Sist men inte minst, en skål med bjudgodis! Jojomän, det är sant! Tack Annonsmarkna'n för det fina reportaget inför utställningen och årets SM-final.

See you there, or be square!!! 

Commentaires


bottom of page