top of page
  • Skribentens bildLinda Persson

KÄRLEKSKAMPANJ - 50% RABATT

För några dagar sedan fick jag ett infall. Det är för lite kärlek i världen och speciellt nu när Ryssland beter sig som samvetslösa monster mot Ukrainas befolkning och levnadskostnaderna ökar över hela världen till följd. Då är det svårt att känna så mycket glädje i tillvaron. Men det vill jag råda bot på med det lilla jag kan erbjuda. Firar du och din make/maka/partner 40 år eller mer under 2022 så är ni välkomna hit till Ballasjön, Bollebygd på mysig porträttfotografering vid sjön för halva priset av en ordinarie jubileumsporträttssession. Rekvisita finns för gratis utlåning.

Ni får 45 minuter fotografering + 15 min val av bilder efteråt. 5 högupplösta jpg-filer samt en 30x40cm print på eran favoritbild levereras sedan inom 14 dagar. Ett erbjudande som jag aldrig tidigare haft. Det gäller att boka tid senast 30 april men ni kan fota er fram till den 22 maj 2022.


Skulle du och din andra hälft tillhöra de som inte fick gifta sig för 40 år sedan men som ändå lyckat hålla kärleken och värmen för varandra vid liv, ni är så välkomna att boka in er under samma premisser. All kärlek är värd att fira!


Det jag vill att ni tar med er hit är bröllopsfoto/ceremonibild och glatt humör.


Kostnad för er blir totalt 2 000 kr och dagen/kvällen blir förhoppningsvis något ni kommer minnas resten av livet. Använda gärna formuläret på Bröllopssidan där önskat datum kan fyllas i.
Tack och hjärtligt välkomna!


Linda fotografen

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page