top of page
  • Skribentens bildLinda Persson

Jobbar och sliter med utställning

I dag kom de sista bilderna till min stundande utställning. Men det kan ändra sig. Vad jag menar är att jag kommer på nya saker hela tiden så vem vet vad jag beställer hem i sista stund. Men nu har jag inga fler ramar lediga så jag satsar på det jag har. (Jag är sugen på att printa lite fågelbilder också... Hmmm) Har jag sagt att jag har en ny facebooksida? Där uppdaterar jag lite oftare och informerar om vad som händer, lägger upp bilder och fototips. Kolla in den vet ja'! www.facebook.com/lindaperssonfoto


Fixar och donar inför utställningen den 10 oktober
Här sitter jag och ramar in foton till utställningen den 10-11 oktober 2020

Härom dagen anlände mitt nya kamerahus. En D780 som jag ännu inte hunnit titta på. Mitt gamla D750 stendog när jag skulle fota ett bröllop så jag tackar himlen för min backup. Jag gjorde ett återupplivningsförsök på Nikonverkstad men det skulle kosta för mycket att laga så jag får bita i det sura äpplet. Det stod mellan en D850 eller denna men jag kom till slutsatsen att jag inte behöver större filer och den där extra bilden i buffert vid serietagning. Det sparade mig nära 10 000 kr som jag nu kan använda till att uppgradera min 70-200 f4 till en f2.8 istället. Det är en fantastisk porträttglugg. Tycker djupet blir så fint och fångar motivet väl. Mitt 24-70 använder jag lika mycket och mer för där är skärpan en aning skarpare men i slutänden är mina favoritbilder tagna med långzoomen. Nu har jag svamlat färdigt för idag. Många timmars barnfotoredigering avklarad. En bild återstår och den ska få en Fine art redigering. Smakprov kommer snart på övriga.


Tjillevippen!

 

Senaste inlägg

Visa alla

留言


bottom of page