top of page
  • Skribentens bildLinda Persson

Ibland blir jag överöst...

...med såna här meddelanden. Den sista tiden har varit onödigt mycket. Kan kort berätta att dom snabbt blir blockade och till och med rapporterade i värsta fall. Sedan finns det smickrarna som skickar massa komplimanger: "Dina bilder är så fina. Du måste vara ett proffs..." men i nästa mening berättar dom att dom är världsberömda läkare eller krigshjältar/officerer på mission i något exotiskt krigsland (senast Yemen). Jaha, vad ska jag göra med den informationen, undrar jag? Det här är en fotosida, liksom. Jo, jag vet nog vad dom är ute efter men block och häjdå från Linda innan dom fattar vad som hänt. Ibland ett kort meddelande om att klippa håret och skaffa ett riktigt jobb. Ja, jag måste också få roa mig ibland. Slösar dom min tid, slösar jag deras.


Fick förklaring när jag rapporterat säkert tio snubbar i rad till Viewbug att det är på grund av att jag är så högt rankad på sidan att deras algoritm visar min profil när nya medlemmar registreras. "Följarskapets baksida". = Många följare är inte alltid en positiv grej, helt enkelt. Ha en go kväll, tjillevippen!Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page