top of page
  • Skribentens bildLinda Persson

Happy days! My personal USB's


Glädjens dag! Nu är beställningen gjord på mina personliga USB-stickor som kommer bli del av Bröllopspaketen och större fotograferingar á la event osv. 2gb och 4gb samt en fin presentask till 4gb stickorna i bambu. Att jag valt trämaterial är av en "naturlig" förklaring. Jag är en stor miljövän och vill tänka så miljövänligt jag kan även inom fotografering. Jag hoppas att tanken uppskattas. Kvaliteten är inte tummad på.My own personal USB flash drives coming soon
My own personal USB flash drives

Några USB kommer också att säljas i min kommande nätbutik här på sidan. De kommer säljas tillsammans med tavlor och dylikt.


Idag sitter jag och jobbar på min utställning i oktober och har skickat de sista bilderna till tryckeriet. Min förhoppning är att jag ska kunna delta men som läget är, och som den vårdpersonal jag är, så är jag ännu inte beviljad semester. Det känns lite tråkigt men jag får tänka om och planera nytt så att det blir så bra det kan bli ändå.

Ska trycka upp nya prislistor och erbjudanden och sen är det bara att hålla tummarna!


Brief In English: I just placed an order for my own personal USB flash drives which will be included in my Wedding packages and bigger event photo sessions etc. Also, a few will be available for purchase in my up coming on line store together with printed pictures and other things.Tjillevippen!

 

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page