top of page
  • Skribentens bildLinda Persson

Händelserik sommarstart

Uppdaterat: 14 sep. 2023

Ibland kommer bloggen i skymundan. Det är så mycket annat som skall göras. Vi har t.ex. renoverat farstun vilket tagit en hel vecka men också arbete då båda min sambo och jag har flera veckor kvar till semestern. *längtar* Jag har hunnit med en del fotografering också. Dels för Diakrit med mäkarbilder, sedan också en modellfotografering och senast ett bröllop som var fantastiskt härligt. Minus att det var årets varmaste dag. Såg ut som en dränkt katt av all svett efteråt (jag bjuder på den inre bilden) men bilderna blev kanon och jag fick åter igen testa drönaren om även bara för några minuter.Sedan har jag varit på en jobbintervju som kan generera ett fotojobb av en mer nischad sort. Vill inte jinxa något genom att prata om det här men går jag vidare så kommer jag garanterat att berätta mer om det.

Foto-SM är också igång. Har skickat in 10 bidrag. The best of the best så att säga. Har sparat lite till nästa år då jag känner att det blir rätt kostsamt att skicka in bara för sakens skull. Då kan jag lika gärna vänta till nästa år. Och på tal om det så lyckades jag gå till final i Årets mästarbild 2023 i år igen men upptäckte det försent för att kunna påverka resultatet. Ett hedersamt hedersomnämnande blev det också. Likaså en finalplats i en fotoresetävling. En resa till London hägrar. Håller tummarna som vanligt!


Det var allt från mig för den här gången. Ska ta en snabbdusch och sedan åka till mitt undersköterskejobb. It's a dirty jobb but it's an honor to do it. Jag fotar dig gärna i sommar. Boka in dig innan v 29-30 för då är jag på semester. Tjillevippen!

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page