top of page
  • Skribentens bildLinda Persson

Förlängd SM-rabatt på Lilla bröllopspaketet - Fotokurser

Av ganska naturliga skäl har fotoförfrågningarna stannat av men inga avbokningar, vilket jag är tacksam för. Däremot lite frågor angående mina kurser har inkommit nu när vårsolen tittat fram. Då jag kan hålla dem utomhus och på två meters avstånd så är jag öppen för kurser så fort Coronasituationen bevisligen börjat klinga av. Kanske redan i maj. Under rådande stund så förlänger jag mitt tidigare erbjudande på Lilla bröllopspaketet fram till sista maj. Till sommaren/hösten tros eländet vara över och då hoppas jag att kärleken fortsätter att spira. Kanske så mycket att ni vill göra slag i saken... Boka det mest populära bröllopspaketet "Lilla bröllopspaketet" med SM-rabatt på 350 kr redan nu. Boka senast 31/5 men fototillfället kan vara när som helst fram till augusti. Var rädd om dig och din omgivning!


Signerat fotograferande vårdpersonal - Linda (För jag jobbar även inom vården med strikta hygienregler alla dagar på året)


SM-rabatt på bröllopsfotografering - fotokurser
Bröllopsfoto, Studentfoto, Fotokurs m.m.


 
5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page