top of page
  • Skribentens bildLinda Persson

En månad till tavelsläppet!

När man jobbar, studerar, driver företag och försöker rodda familjelivet till en någorlunda normalitet så går tiden VÄLDIGT fort. 20 minuters presentation om biståndsprocessen igår (tog en vecka att förbereda med bildspel och annat) och idag gruppförhör om sjukvårdsorganisationen i Sverige. I morgon jobb och på fredag (långfredag dessutom) kommer en fotoelev. Jättekul! Livet rullar på i vansinnig fart.

Idag kom affischen till vårens stora fotoutställning i Skåne, där jag fått äran att närvara med mina nya och gamla fotokonstverk. Det ska bli jättespännande och se och höra vad folket tycker om mina alster där nere. Hemma kan man vara profet men utanför bygränserna kan det klinga annorledes.


Har inte så mycket att tillägga mer än att det tar tid att skapa konst så jag hoppas få med mig 8-10 verk till utställningen, varav en är Morning walk in Kitty Hawk som jag förstår är något många vill se. Sm-vinnare som den är. Tänk att ett gammalt semesterfoto från 2011 kan komma att bli något eftertraktat. Intressant tanke.


Var rädda om er där ute. Hoppas vi ses på vernissagen den 1 maj. Jag kommer att vara på plats och tjöta om det finns intresse för det. Och köp gärna nån tavla för sista året har varit tufft för de flesta av oss fotografer, så även mig. Jag är tacksam för allt stöd jag får. Nu måste jag fortsätta med min presentation...


Tjillevippen!


Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page