top of page
  • Skribentens bildLinda Persson

Biter på nagalarna, är jag SM-finalist 2021?

Det är nu det sker! Redan kl 8 presenterades de första finalisterna i årets första kategori, Bröllop, i Svenska mästerskapet i fotografi. Det blev inte jag, tyvärr men jag håller tummarna stenhårt att jag kommer med i minst en men gärna flera kategorier. Jag har verkligen utvecklat mitt kompositionssinne och redigeringsteknik så jag hoppas hoppas hoppas att jag får med några bilder till finalen. Men med det sagt så är det bara högre och högre kvalitet på inskickade bidrag så konkurrensen är stenhård. Endast tio bidrag går till final per genre och bara de med allra högst poäng i digitala bedömningen. Pust! Jag har verkligen puls idag. Det är inte bara att vara finalist som jag drömmer om. Jag har lagt många veckor och massor av tid och pengar på detta så det är inte bara för skoj skull jag satsar på SM.

Jag gör det också för att utvecklas men också för att visa att jag kan. Kommer jag inte till final så hoppas jag på tillräckligt höga poäng för att få Diplom.


Håller nu tummarna för Barnkategorin, Klassiskt porträtt, Natur och Dokumentär m.fl.


Tjillevippen


12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page