top of page
  • Skribentens bildLinda Persson

Back to my roots

Det hela började med bilder på veteranbilar och reportage i biltidningar. Kom på att jag kunde redigera dessa och lägga ut på fotosidor vilket resulterade i många tusen följare. - Aha, jag har något på gång, tänkte jag. Satsade på att bli "bilfotograf" men insåg att genren var extremt smal och svår att leva på i längden och började fota porträtt och bröllop för att få lite mer inkomst. Tiden gick och redigeringsförmågan ökade och det slutade med fina utmärkelser och priser för min fotokonst. La allt mer fokus på det men nu i och med min kommande utställning i Romele Konsthall så tänkte jag, varför inte visa mina rötter, det som fick mig att börja fota seriöst, fast i nytappning. Ville därför visa lite snabbt hur ett foto kan bli till ett helt annat efter några timmar i photoshop. Vad tycks? Kanske på en utställning i Skåne inom kort.


Oldsmobile - Foto taget med en Kodak fickkamera 2009.

Can crusher - Resultatet en Fine Arttavla med ca 30 lager fotografier kombinerat till ett fotokonstverk.

Tjillevippen!

Comments


bottom of page