top of page
  • Skribentens bildLinda Persson

Bröllopssäsongen är här (In Swedish)


Bröllopsfotografering 2019

Några bokningar har redan kommit in för i år och första bröllopet är avklarat. Strålande solsken smekte rosiga kinder på brudparet och det kunde inte ha varit vackrare aprilväder (bara något varmare hade varit tacksamt). Söker du bröllopsfotograf så skicka en förfrågan, vet jag. Kolla in mina exempelbilder för olika stilar. Jag ställer upp på allt från traditionella porträtt till mer spexiga och konstnärliga foton. Bara din fantasi sätter gränserna. Jag har idag justerat prislistan något men några större prisändringar är det inte. Jag hoppas och tror ju att mina fotokunskaper är värt några kronor mer då jag haft samma priser i fem år och utvecklats enormt. Ser fram emot att jobba vidare med både foto- och textuppdrag som jag bokat in. Håller just nu på med reklamtexter som snart skall ut på en ny hemsida för AnXet i Malmö. Kreativt textskrivande är så kul! Det är lite mulet utanför fönstret för tillfället men jag ser en ljusnande framtid för LaRegina Creation 2019. Välkommen med Din förfrågan!

Tack för förtroendet!

Linda

43 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page