top of page
  • Skribentens bildLinda Persson

Kurs i DSLR - Fotovandring! (In Swedish)


Jag har under de senaste åren fått förfrågningar på att hålla fotokurser. Tanken har sedan rullat i bakhuvudet och nu tänkte jag börja lägga ut lite beten.

Idén är att en mindre grupp nybörjare/glada entusiaster som vill lära sig mer om systemkamerans mystiska värld, träffas för att utöva de intressen inom fotografin som deltagarna själva föredrar. Kanske vill man lära sig att fota "silkeslent" vatten medan en annan vill fota macro - Då är det det vi gör i en liten intim grupp under ett par timmar. (Max 3 deltagare per grupp.)

Jag tar emot intresseanmälan i god tid med önskemål om önskad lärdom och planerar därefter en trevlig promenad där vi pratar om allt som har med kamera, teknik, komposition och ljus att göra, samtidigt som vi självklart fotograferar för att lära oss om inställningar för bästa resultat osv.

Enkelt och effektivt.

Tanken är att en första grupp glada fotografer startar nån gång under våren 2018.

Jag håller till i Bollebygd (längs motorvägen mellan Borås och Göteborg.) Till en början kommer jag hålla mig i området. Ju mer kursen utvecklas kan det bli att vi åker till specifika mål för att fotografera så körkort är bra om man har men det går alltid att lösa.

Intresserad? Maila mig på info@lareginacreation.com eller gå in på min facebooksida (det är bilbilder där men det spelar ingen roll) och skicka ett PM. www.facebook.com/lareginacreation

Väl mött och hoppas att vi ses i vår!

Linda

Kurs i DSLR-hantering på nybörjarnivå

#fotokurs #fotovandring #bollebygd #nybörjarkurserifotografering #fotoutbildning2018 #LaReginaCreationhållerfotokurs #kursidslrkamera #systemkamerakurs #fotokursibollebygd2018

65 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page