top of page
  • Skribentens bildLinda Persson

Årets sista bröllop - eller?

Uppdaterat: 14 dec. 2021

Det blir ett kort inlägg idag. Ville bara berätta om det fina vinterbröllopet jag var på i helgen. Tänk att få fota ett riktigt julvykort med brudparet. Snö, massa lampor i mörkret, kallt som bara den och ett vackert, ungt förälskat par som gick med leende från öra till öra hela kvällen. Det gör mig glad och varm i hjärtat! Kärlek sprider kärlek och glädje. Ser fram emot fotosäsongen 2022. Boka gärna in datum redan nu för att säkra upp din dag. Jag kommer i januari avsluta min utbildning och troligtvis påbörja ett tredje jobb med fotografiska inslag. Har nämnt att jag har något på gång och kommer påbörja en träning inom kort för att kunna testa min nya profession. Kommer garanterat berätta mer om och när det blir av.


Fota är bland det roligaste jag vet. Det är vansinnigt kul och ingen fotografering är den andra lik. Jag älskar verkligen utmaningen. Tveka inte att höra av dig med idéer, bokningar och förfrågningar. Jag är öppen för det mesta. Var rädda om er!

Tjillevippen


PS Har fortfarande svåra problem att få fokus med mitt D780 hus i mörker. Fick sköta det mesta manuellt medan D7200 inte har några problem. Dock blir bilderna väldigt mycket grynigare. D780ans bildkvalitet är rent amazing! Tipsa mig gärna ni som kan mer om Nikons D780 än jag.

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page